LUDWIG MÚZEUM | ARTtransfer

Pályázati feltételek

Pályázat feltételek

A pályázás a ‘Pályázat feltöltése’ menüpont alatt történik.

1. A pályázó a pályázati anyagát egy maximum 15 MB terjedelmű PDF-ben töltse fel. (Javasoljuk, hogy a biztonságos feltöltés érdekében a fájlnév ne tartalmazzon ékezetes karaktereket, a szóközök helyett pedig kötőjel szerepeljen.)

A dokumentumnak a következő elemeket kell tartalmaznia:

a., Pályázó neve, a pályázat címe

b., Szakmai bemutatkozás (max. 2000 karakter)

c., Projektismertető (max. 4.500 karakter) – a kiírásban megfogalmazott tartalmi és formai elvárások szellemében. Kérjük, 8-10 minimum 150 PPI felbontású (1:1 méret mellett) képet ágyazzon be a projektismertetőbe, amely értelmezi, illusztrálja és kiegészíti a szöveges anyagot. Ha készült a projekthez video-dokumentáció is, akkor azt a pályázó YouTube vagy Vimeo csatornára töltse fel, és a linket ágyazza be a dokumentumba.

d., ÚJ! A pályázatban bemutatott projekt során alkalmazott módszer/módszerek ismertetése (legalább 4 releváns szakirodalom említésével, max. 1500 karakter), amely kitér annak hazai és nemzetközi párhuzamaira, módszertani beágyazottságára, a rokon területek által alkalmazott módszerekre és módszertanra, valamint az elméleti háttérre.

2. A pályázó talál egy kitöltendő adatlapot is a felületen, továbbá egy hozzájárulási nyilatkozatot, amit digitális aláírással kell, hogy hitelesítsen.

Ludwig Múzeum | ARTtransfer